2013-08-21 08:29:10• hírek • Blikk.hu

Izraelben, fellépéssel ünnepelte a 37.-et Szandi

Összekötötte a pihenést a munkával Szandi, és együtt utaztak a családdal Izraelbe, ahol egy fellépésre hívták meg az énekesnőt, így kint ünnepelte 37. születésnapját is. Szandit szívélyesen fogadták Izraelben a vendéglátók.

Mennyi ideig tartott a nyaralással egybekötött munka?

– Csupán öt napot töltöttünk kint, de szerencsére a gyerekek is velünk tudtak jönni, így volt az igazi. Egyébként a Tel-Avivban élő magyarok hívtak meg koncertezni, ez nagy öröm volt számomra. Még az évek óta Izraelben élő Steiner Kristóf is velünk bulizott.

Mivel töltötték a szabadidőt?

– Egy idegenvezetőt kaptunk magunk mellé, így ő kalauzolt minket szerte az országban. Jártunk Jeruzsálemben a Siratófalnál, Názáretben is voltunk, sőt a Holt-tengerben is megmártóztunk. Nagyon jól éreztük magunkat mindannyian, még akkor is, ha az idő rövidsége miatt csak feszített tempóban tudtuk megnézni a látványosságokat.

Különlegesre sikerült a születésnapja is?

– Abszolút! Kifejezetten megható volt, hogy egy héber születésnapi dallal köszöntöttek fel az ottaniak. Több csokor virágot és ajándékot kaptam a vendéglátóinktól. Az egész utazás felejthetetlen élmény volt az egész család számára.

A teljes terjedelmű cikkért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: